Bărbat băut, în stare CRITICĂ după ce şi-a dat foc în curtea casei

Un bărbat din localitatea Pianu de Sus, judeţul Alba, este în stare critică, după ce, băut, a ieşit în curtea casei, marţi seara, şi şi-a dat foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

692 afișări
Imaginea articolului Bărbat băut, în stare CRITICĂ după ce şi-a dat foc în curtea casei

Bărbat băut, în stare CRITICĂ după ce şi-a dat foc în curtea casei

O ambulanţă a fost solicitată, de urgenţă, marţi seara, la locuinţa unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea Pianu de Sus, judeţul Alba, care, după ce a consumat alcool, şi-a dat foc.

”Un bărbat din Pianu de Sus, în vârsta de 68 ani, aflat sub influenţa alcoolului şi-a dat foc. Ambulanţa ajunsă la faţa locului a constatat că acesta prezintă arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului. El a fost transportat la spitalul din Alba Iulia”, a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Incidentul a fost semnalat de un nepot al bărbatului, care l-a văzut în curte, cu hainele în flăcări.

Se pare că bărbatul consuma frecvent alcool în cantităţi mari şi avea probleme de sănătate, fiind internat în trecut la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici