Bărbat carbonizat, găsit într-un imobil care a luat foc în Bihor

Un bărbat de 52 de ani a murit, joi, într-un incendiu de proporţii care i-a cuprins locuinţa din Aleşd, judeţul Bihor.

122 afișări
Imaginea articolului Bărbat carbonizat, găsit într-un imobil care a luat foc în Bihor

Incendiu puternic

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” a fost sesizat joi despre un incendiu izbucnit la o gospodărie de pe strada Oborului din Aleşd.

Apelantul anunţa că în încăperea fără uşi şi ferestre dintr-o anexă se află o persoană carbonizată.

Trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cu o ambulanţă de tip B2, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea au mers la incendiu.

Pompierii au stins în 10 minute incendiul ce se manifesta într-una din cele trei încăperi ale anexei, unde apoi au găsit corpul carbonizat al proprietarului, în vârstă de 52 de ani.

„Forţele de intervenţie au limitat pagubele la câteva unelte depozitate în interiorul încăperii şi circa un metru pătrat din tavanul anexei. Cauza şi împrejurările determinante ale evenimentului sunt în curs de cercetare”, transmite ISU Bihor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici