Bărbat care ar fi şantajat o familie din oraşul Murfatlar, cerând 200.000 de euro, arestat

Un bărbat de 50 de ani, din Murfatlar, judeţul Constanţa, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a şantajat doi soţi din oraş, cerându-le 200.000 de euro. Unul dintre ei, cetăţean turc, căsătorit cu o româncă, a fost bătut.

571 afișări
Imaginea articolului  Bărbat care ar fi şantajat o familie din oraşul Murfatlar, cerând 200.000 de euro, arestat

Bărbat care ar fi şantajat o familie din oraşul Murfatlar, cerând 200.000 de euro, arestat

Poliţiştii din Constanţa, sub coordonarea DNA Constanţa, au făcut cinci percheziţii la persoane bănuite că ar fi şantajat doi soţi. Un bărbat a fost reţinut şi, ulterior, arestat.

„Din cercetări a rezultat că un bărbat, de 50 de ani, din oraşul Murfatlar, ajutat de alţi trei bărbaţi, ar fi comis faptele asupra a doi soţi din localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa, pe care i-ar fi şantajat din luna februarie 2018, cerând diverse sume de bani, în cuantum de aproximativ 200.000 de euro. De asemenea, la data de 17 octombrie a.c., bărbatul în cauză l-ar fi agresat pe unul dintre soţi, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cetăţean turc, producându-i leziuni care au necesitat între 35 şi 40 de zile de îngrijiri medicale”, arată, într-un comunicat transmis duminică, IGPR..

Surse apropiate anchetei au arătat că agresorul, Omer Memur, zis Iancu, este rudă prin alianţă cu victima, Inanc Ibrahim Halil, care este cetăţean turc, căsătorit cu o româncă.

Agresorul a fost reţinut, iar ulterior, acesta a fost prezentat Tribunalului Constanţa, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind introdus în Arestul IPJ Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici