Bărbat care nu a ieşit din casă de un an şi jumătate, prima infecţie cu Covid la Şimleu Silvaniei

Un bărbat care nu a ieşit din casă de un an şi jumătate este prima persoană infectată cu noul coronavirus din Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj.

12185 afișări
Imaginea articolului Bărbat care nu a ieşit din casă de un an şi jumătate, prima infecţie cu Covid la Şimleu Silvaniei

Bărbat care nu a ieşit din casă de un an jumătate, prima infecţie cu Covid la Şimleu Silvaniei

Primarul Septimiu Ţurcaş a spus vineri, într-o intervenţie pe Facebook, că bărbatul a fost internat la spitalul din Şimleul Silvaniei, suport COVID, pentru o perioadă de 20 de ore, apoi a fost transferat la Spitalul de Infecţioase din Zalău.

Bărbatul are 51 de ani, comorbidităţi şi probleme de sănătate.

Din păcate, primul caz de infecţie cu coronavirus a fost confirmat în oraşul Şimleu Silvaniei. O persoană din Şimleu Silvaniei, la primul test care i s-a făcut, a fost confirmat pozitiv. (...) Ceea ce este şi mai curios este faptul că persoana nu a ieşit din casă de cel puţin un an jumate, din informaţiile pe care le am eu”, a spus Ţurcaş.

DSP Sălaj face o anchetă epidemiologică în acest caz pentru identificarea contacţilor bărbatului, care vor fi izolaţi acasă.

Există posibilitatea ca primul test care a confirmat că persoana respectivă are virusul să nu se confirme la al doilea test”, a precizat primarul.

Septimiu Ţurcaş a afirmat că firma care se ocupă de dezinfecţie în oraş va interveni şi în blocul în care locuieşte bărbatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici