Bărbat căutat cu mandat european de arestare pentru lipsire de libertate, găsit la Giurgiu

Bărbat căutat cu mandat european de arestare de autorităţile din Spania, după ce a forţat fraţii fostei iubite, sub ameninţarea unui cuţit, să urce într-o dubă şi i-a dus la Valencia, iar acolo i-a cerut tinerei să meargă cu el, în schimbul eliberării fraţilor săi, a fost găsit la Giurgiu.

113 afișări
Imaginea articolului Bărbat căutat cu mandat european de arestare pentru lipsire de libertate, găsit la Giurgiu

Bărbat căutat cu mandat european de arestare pentru lipsire de libertate, găsit la Giurgiu

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au depistat miercuri un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Giurgiu, pe numele căruia autorităţile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare.

Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 12 ani de închisoare, pentru lipsire de libertate, pe teritoriul statului spaniol.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Bucureşti pentru începerea procedurii de predare.

Potrivit unor surse judiciare, în luna mai 2016, bărbatul i-a ameninţat, în Castellon, pe cei doi fraţi, de 16 şi 18 ani, ai fostei iubite cu un cuţit, i-a forţat să urce într-o dubă şi a mers cu ei la Valencia. Acolo, bărbatul i-a cerut fostei iubite să meargă alături de el, în schimbul eliberării celor fraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici