Bărbat cu coaste fracturate de infirmieri când a fost mutat din ambulanţă, la Spitalul Floreasca / Pacientul a decedat ulterior

Nora unui pacient internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca acuză infirmierii că i-ar fi fracturat acestuia coastele la mutarea din ambulanţă. Bărbatul a murit ulterior. Reprezentanţii Spitalului Floreasca nu au putut fi contactaţi.

6033 afișări
Imaginea articolului Bărbat cu coaste fracturate de infirmieri când a fost mutat din ambulanţă, la Spitalul Floreasca / Pacientul a decedat ulterior

Femeia a scris pe Facebook că este ”devastată”.

„Socrul meu Octavian Fulger a murit. I-au fracturat coastele infirmierii când l-au mutat din Ambulanţă. A fost adus a doua oară cu Ambulanţa, diagnostic de hemoragie digestivă. Refuzată internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore şi trimis înapoi cu ambulanţa acasă în stare de semiconştienţă. Imperiul mafiei medicale, Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, fabrica de făcut bani din suferinţa oamenilor”, a scris aceasta.

Nora bărbatului mort a mai observat oameni căzuţi lângă gardul spitalului şi care sunt „lăsaţi să moară spre totala nepăsare a cadrelor medicale”.

„Medicul de gardă se afla la 1 metru faţă de cel căzut. Lipsa de empatie, încălcarea grosolană a jurământului. Libărcile se plimba în voie într-un spaţiu ce se vrea curat. Bodyguarzii mişună mai ceva decât gândacii în jurul gardului că poate le pica un ciubuc”, a mai scris femeia.

Aceasta susţine că pacienţii şi aparţinătorii au fost ţinuţi la gardul spitalului „precum ciumaţii”, iar secţia UPU a fost ţinută intenţionat goală.

Într-o altă postare, femeia acuză Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca că este „un laborator al morţii”.

„Acum am înţeles de ce l-au externat doar după două ore pe domnul Octavian Fulger. În timpul transportului, sau în timpul investigaţiilor, i-au rupt coastele. Îmi spunea după ce a sosit acasă cât de mult l-au brutalizat, cât de groaznic l-au trântit. Am crezut că exagerează. Acum a murit. Pneutomorax”, a mai scris nora bărbatului.

Reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca nu au putut fi contactaţi până la ora transmiterii acestei ştiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici