Bărbat de 64 de ani, prins după ce a acostat pe stradă o fată de 12 ani. Copila, salvată de o femeie

Un bărbat de 64 de ani a fost prins marţi de jandarmi şi predat poliţiei, după ce a acostat pe stradă o fată de 12 ani, în Drobeta-Turnu Severin. Fata spune că bărbatul a mai încercat să o sărute şi să o atingă, la sfârşitul lunii mai.

677 afișări
Imaginea articolului Bărbat de 64 de ani, prins după ce a acostat pe stradă o fată de 12 ani. Copila, salvată de o femeie

Bărbat de 64 de ani, prins de jandarmi, după ce a acostat pe stradă o fată de 12 ani

Potrivit jandarmilor din Mehedinţi, fata de 12 ani mergea marţi pe stradă şi a fost abordată de un bărbat care sub pretextul că nu cunoate oraşul a rugat-o să îl însoţească până în Piaţa Mircea.

Fata l-a recunoscut pe bărbat, care a mai încercat să o acosteze în urmă cu o săptămână, şi a apelat Jandarmeria. Pe baza descrierilor făcute de fată, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 64 ani, domiciliat în judeţul Mehedinţi.

Fata le-a spus jandarmilor că acelaşi bărbat a încercat să o acosteze în 23 mai, sub pretextul că doreşte să îl însoţească la un magazin să cumpere o pâine. Pe drum, însă, bărbatul a spus că i s-a făcut rău şi doreşte să se aşeze pe o bancă. Aici ar fi încercat să o sărute şi să o atingă în zonele intime, însă a fost observat de o femeie care i-a sărit fetei în ajutor. Gestul bărbatului nu a fost reclamat la poliţie la data producerii incidentului.

Bărbatul a fost dus de jandarmi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fată,
bărbat,
jandarmi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici