Bărbat din Arad, reţinut după ce ar fi obligat două tinere să se prostitueze în Austria şi Franţa

Un bărbat de 34 de ani din Arad a fost reţinut pentru trafic de persoane, după ce ar fi recrutat două tinere pe care le-ar fi transportat în Austria şi Franţa, unde le-ar fi obligat să se prostitueze pe stradă sau în localuri de noapte.

78 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Arad, reţinut după ce ar fi obligat două tinere să se prostitueze în Austria şi Franţa

Bărbat din Arad, reţinut după ce ar fi obligat două tinere să se prostitueze în Austria şi Franţa (Foto: Shutterstock)

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Poliţia Română, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Arad au făcut, marţi, o percheziţie la locuinţa unui bărbat de 34 de ani, din Arad, suspectat de trafic de persoane.

În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta ar fi recrutat din Arad două tinere, în vârstă de 19 şi 20 de ani, pe care le-ar fi transportat pe teritoriul Austriei şi Franţei, unde le-ar fi obligat să practice prostituţia.

Victimele ar fi fost exploatate pe stradă sau în localuri de noapte din localităţile Salzburg şi Beziers, iar banii obţinuţi din practicarea prostituţiei ar fi fost însuşiţi în totalitate de bărbat, arată sursa citată.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru trafic de persoane, urmând a fi prezentat, miercuri, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză s-a cooperat cu autorităţile judiciare din Austria şi Franţa, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici