Bărbat din Argeş, spulberat pe o trecere de pietoni. Accidentul a fost produs de un tânăr de 21 de ani

Un bărbat de 53 de ani, din Piteşti, judeţul Argeş, a murit, joi seara, spulberat de o maşină condusă de un tânăr de 21 de ani, care nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni.

611 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Argeş, spulberat pe o trecere de pietoni. Accidentul a fost produs de un tânăr de 21 de ani

Bărbat din Argeş, spulberat pe o trecere de pietoni. Accidentul a fost produs de un tânăr de 21 de ani

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism dinspre Bradu către centrul oraşului, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 53 de ani, angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, bărbatul de 53 de ani a murit.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, accidentul rutier s-a produs în cartierul Craiovei.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani din Piteşti, care conducea un autoturism dinspre Bradu către centru, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 53 de ani, din Piteşti, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, pietonul a fost găsit inconştient şi nu a mai putut fi resuscitat de paramedici.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici