Bărbat din Bistriţa, prins de poliţişti cu 6 kg. de canabis pe bancheta din spate a maşinii. FOTO

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat pentru 30 de zile după ce a fost prins de poliţiştii şi procurorii DIICOT din Bistriţa-Năsăud că transporta pe bancheta din spate a maşinii 6 kilograme de canabis.

1434 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Bistriţa, prins de poliţişti cu 6 kg. de canabis pe bancheta din spate a maşinii. FOTO

Potrivit unui comunicat al IPJ Bistriţa-Năsăud, poliţiştii au oprit în trafic o maşină în care se aflau o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 37 de ani, ambii din localitatea Şieu Măgheruş.

În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate a maşinii, poliţiştii au descoperit un bagaj în care se aflau 12 pachete vidate care conţineau o substanţă vegetală de culoare verde. În urma analizelor de laborator, s-a stabilit că este vorba de 6 kilograme de canabis.

Cele două persoane au duse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, unde au fost audiate. Procurorul de caz din cadrul DIICOT Bistriţa-Năsăud a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru trafic de droguri de risc şi complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc.

Ulterior, magistraţii Tribunalului Bistriţa-Năsăud au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici