Bărbat din Câmpina arestat pentru tentativă de viol asupra fiicei sale de opt ani

Un bărbat din Câmpina a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol asupra fiicei sale de 8 ani. Fetiţa i-a povestit mamei ce s-a întâmplat, iar aceasta a sesizat imediat Poliţia, transmite corespondentul MEDIAFAX

432 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Câmpina arestat pentru tentativă de viol asupra fiicei sale de opt ani

Bărbat din Câmpina arestat pentru tentativă de viol asupra fiicei sale de opt ani

Potrivit portalului instanţelor, magistraţii Judecătoriei Câmpina au decis să admită propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina şi au dispus “arestarea preventivă a inculpatului Oancea Lucian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la viol (...), viol (...) şi rele tratamente aplicate minorului (...), pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.11.2018 şi până la data de 18.12.2018 inclusiv”.

Soluţia dată de instanţă poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul, din Câmpina, şi-ar fi atins fetiţa, în vârstă de 8 ani, în zona intimă. Copila a povestit totul mamei, care s-a dus şi şi-a reclamat soţul la Poliţie.

Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că imediat au fost începute cercetările.

“Bărbatul a fost iniţial reţinut, iar apoi arestat preventiv, fiind dus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv de la Câmpina”, a spus Brezeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici