Bărbat din Sibiu, acuzat de act sexual cu fete de 12 şi 14 ani, arestat

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, acuzat că timp de trei ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fete cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, din familii nevoiaşe, a fost arestat preventiv, vineri. Acesta câştiga încrederea părinţilor, apoi ducea copilele acasă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

446 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Sibiu, acuzat de act sexual cu fete de 12 şi 14 ani, arestat

Bărbat din Sibiu, acuzat de act sexual cu fete de 12 şi 14 ani, arestat

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu, cu sprijinul Serviciului Operaţiuni Speciale Sibiu, au identificat şi prins un bărbat bănuit că, în perioada 2014 – 2017, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu mai multe minore cu vârste cuprinse între 12 – 14 ani.

„În cursul lunii septembrie 2017, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au obţinut date şi informaţii care conduceau la prezumţia că un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, ar fi obişnuit să se împrietenească cu familiile nevoiaşe ale unor minore din judeţul Sibiu, şi, după ce câştiga încrederea părinţilor, sibianul lua minorele la domiciliul său unde întreţinea raporturi sexuale cu ele”, arată Poliţia Sibiu într-un comunicat de presă remis vineri corespondentului MEDIAFAX.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii sibieni, bărbatul a fost prins, iar vineri a fost prezentat instanţei care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările în acest caz sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici