Bărbat din Slatina, la spital după ce a fost împuşcat în cap de un poliţist

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost împuşcat în cap de un poliţist aflat, miercuri după-amiază, într-o acţiune desfăşurată într-un cartier din municipiul Slatina, care viza identificarea de bunuri care ar proveni din furturi, victima reacţionând violent la vederea oamenilor legii.

53 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Slatina, la spital după ce a fost împuşcat în cap de un poliţist

Bărbat din Slatina, la spital după ce a fost împuşcat în cap de un poliţist (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt, comisar Claudia Radu, oamenii legii au desfăşurat, miercuri, într-un cartier din Slatina, o acţiune de identificare a bunurilor provenite din furturi.

În timpul acţiunii, un bărbat a reacţionat violent, poliţiştii fiind nevoiţi să folosească armele din dotare, cu muniţie de cauciuc, pentru a-l imobiliza.

"Poliţistul, conform regulamentului, a tras un foc de avertisment în plan vertical, după care a tras în direcţia persoanei violente, din municipiul Slatina, aceasta fiind rănită, iar ulterior,transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina", a declarat comisarul Claudia Radu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Slatina, Cristina Tihan, bărbatul împuşcat este internat la Secţia de Chirurgie Plastică, starea sa fiind stabilă.

"A fost internat cu o plagă împuşcată în cap, având şi un traumatism cervical. Starea sa este stabilă şi a rămas internat la secţia de Chirurgie Plastică", a declarat Cristina Tihan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici