Bărbat filmat în timp ce ”pescuia”, în mijlocul unei străzi inundate din Bucureşti. Cum au reacţionat şoferii din trafic | VIDEO

Un bărbat din Bucureşti a fost filmat în timp ce se prefăcea că pescuieşte în mijlocul străzii, în zona Mihai Bravu, după ce o furtună a dus la inundarea mai multor străzi din Capitală şi judeţul Ilfov.

5032 afișări
Imaginea articolului Bărbat filmat în timp ce ”pescuia”, în mijlocul unei străzi inundate din Bucureşti. Cum au reacţionat şoferii din trafic | VIDEO

Bărbat filmat în timp ce ”pescuia”, în mijlocul unei străzi inundate din Bucureşti. Cum au reacţionat şoferii din trafic | VIDEO

În clipul video postat pe Facebook, omul stă pe un scaun, alături de o umbrelă, în mijlocul străzii. El purta o pereche de cizme şi se prefăcea că trage de o undiţă de pescuit, care avea un peşte agăţat în fir.

Bărbatul a atras atenţia trecătorilor, care au început, amuzaţi fiind, să strige la el, dar şi a maşinilor, care l-au claxonat pe rând.
 
Clipul video, postat de utilizatorul Oana Victor, a fost urmărit de peste 135.000 de ori şi a adunat peste 750 de like-uri şi 2.500 de share-uri.

O furtună de aproximativ două ore, cu descărcări electrice, grindină şi vât puternic a făcut ravagii, vineri, în mai multe zone ale Bucureştiului, dar şi în judeţul Ilfov. Pompierii au intervenit pentru a evacua apa din case, subsoluri şi de pe unele străzi.

ApaNova a transmis că, în urma ploii torenţiale din Capitală, cantitatea de apă acumulată în unele cartiere bucureştene a fost una uriaşă, iar astfel de ploi apar o dată la 50 sau chiar 100 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici