Bărbat găsit mort pe un drum din Vaslui. Poliţiştii iau în calcul varianta unui accident rutier

Un bărbat de 37 de ani din judeţul Vaslui a fost găsit mort pe un drum comunal, poliţiştii luând în calcul varianta ca el să fi fost victima unui accident rutier, astfel că au deschis o anchetă pentru a identifica autorul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

187 afișări
Imaginea articolului Bărbat găsit mort pe un drum din Vaslui. Poliţiştii iau în calcul varianta unui accident rutier

Bărbat găsit mort pe un drum din Vaslui, poliţiştii luând în calcul varianta unui accident rutier (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, trupul unui bărbat de 37 de ani, care prezenta numeroase traumatisme pe corp, a fost găsit, în noaptea de duminică spre luni, pe drumul comunal Pădureni-Davideşti, de un şofer care trecea prin zonă, acesta sunând la numărul de urgenţă 112.

Echipajele de poliţie şi ambulanţă deplasate la locul indicat au constatat că bărbatul este mort, ulterior stabilindu-se că este vorba de un localnic din Pădureni.

"În urma primelor cercetări, s-a stabilit că bărbatul a fost, cel mai probabil, victima unui accident de circulaţie. În consecinţă, s-a demarat o anchetă pentru stabilirea autorului şi a condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Trupul bărbatului de 37 de ani a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală pentru a se face autopsia şi a se stabili cauza exactă a decesului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici