Bărbat împuşcat într-un cartier din Iaşi. Agresorul nu a fost încă prins

Un bărbat de 40 de ani este internat la Clinica de Chirurgie Toracică a Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, după ce a fost împuşcat, vineri dimineaţa, în spate. Agresorul este căutat de poliţişti.

4094 afișări
Imaginea articolului Bărbat împuşcat într-un cartier din Iaşi. Agresorul nu a fost încă prins

Bărbat împuşcat într-un cartier din Iaşi. Agresorul nu a fost încă prins

Incidentul a avut loc vineri dimineaţa, în jurul orei 4.00, în cartierul ieşean Păcureţ. Un bărbat de 40 de ani a fost împuşcat în spate, în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat.

„Este vorba despre un pacient în vârstă de 40 de ani, de etnie romă, victimă a unei agresiuni prin împuşcare la nivelul hemitoracelui stâng posterior, în cartierul Păcureţ. Clinic prezintă o plagă de aproximativ 8 mm diametru, iar la examenul CT s-a observat un corp străin metalic, proiectil, în mediastin, retroaortic cu o fractură de coastă", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi.

Bărbatul a fost transfertat la Clinica de Chirurgie Toracică a Spitalului de Pneumoftiziologie, unde urmează să fie operat.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii cred că autorul agresiunii ar fi un alt bărbat 41 de ani, care locuieşte în acelaşi cartier. Acesta nu a fost încă prins.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici