Video Bărbat lovit în cap de hingheri, după ce i-a atacat cu o drujbă/ ASPA: Parchetul s-a autosesizat. A fost depusă şi plângere - VIDEO

Un bărbat a fost lovit în cap cu un lanţ, de mai mulţi hingheri, după ce i-a atacat cu o drujbă, nemulţumit că ridicau câini fără stăpân de pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, potrivit unor surse din Poliţie.

2977 afișări

Incidentul a avut loc pe strada Cercului, după ce un bărbat angajat să toaleteze copacii din zonă a atacat cu drujba hingherii, unul dintre aceştia lovindu-l în cap cu un lanţ.

Bărbatul a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cu o plagă la scalp. Medicii i-au suturat rana şi apoi l-au lăsat să plece, nefiind necesară internarea acestuia.

Ulterior, atât persoana rănită cât şi hingherii implicaţi în conflict au mers la Secţia 8 Poliţie pentru a depune plângere, au precizat sursele citate.

ASPA: Parchetul s-a autosesizat. A fost depusă şi plângere

Parchetul s-a autosesizat în cazul hingherilor atacaţi cu o drujbă de un bărbat nemulţumit că aceştia ridicau câini fără stăpân de pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei şi totodată hingherii au depus plângere, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii ASPA.

"Echipele de hingheri au fost atacate de un bărbat, cu o drujbă, marţi la prânz, în timpul programului, în condiţiile în care acestea erau prezente în zona Armenească - Moşilor, mai precis pe strada Cercului nr.6, pentru a soluţiona o reclamaţie a unui cetăţean, prin care, în zonă fuseseră semnalaţi trei câini, dintre care doi în scara blocului", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Răzvan Băncescu, coordonator de proiect al Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA).

Hingherii au încercat să se apere şi l-au lovit cu o plasă, nu cu un lanţ, pe bărbatul care i-a atacat, potrivit lui Băncescu.

După incident, a fost depusă plângere la Secţia 8 de Poliţie, iar Parchetul s-a autosesizat în acest caz.

"Din păcate cu acest gen de incidente ne-am confruntat pe toată durata desfăşurării proiectului nostru, timp de mai bine de un an. Însă nu întotdeauna am înregistrat incidentele pentru ca cetăţenii să poată vedea cum se lucrează uneori pentru a rezolva sesizările şi pentru a ne face treaba. De altfel, din înregistrare se vede clar, că bărbatul nu a fost lovit cu un lanţ în cap, ci cu o plasă, atunci când angajaţii ASPA au încercat să se apere", a mai spus Băncescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici