Bărbat plecat de vineri de acasă la pescuit, găsit înecat în râul Olt

Un bărbat de 57 de ani din Sibiu care a plecat de acasă vineri, la pescuit, a fost găsit înecat, duminică, în râul Olt, în zona localităţii Bradu.

295 afișări
Imaginea articolului Bărbat plecat de vineri de acasă la pescuit, găsit înecat în râul Olt

Bărbat plecat de vineri de acasă la pescuit, găsit înecat în râul Olt

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, bărbatul în vârstă de 57 de ani a plecat de acasă vineri, la pescuit, iar de atunci familia nu a mai putut lua legătura cu el.

Două echipaje de pompieri din cadrul ISU Sibiu şi punctul de lucru Avrig au intervenit cu două autospeciale şi o barcă pneumatică pentru căutarea acestuia.

Trupul bărbatului a fost găsit duminică, în râul Olt, în zona localităţii Bradu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici