Bărbat prins în flagrant după ce a primit 4 kg de canabis, printr-o firmă de curierat

  • Un bărbat a fost prins în flagrant imediat după ce a primit 4 kilograme de canabis, printr-o firmă de curierat, din Spania.
  • Valoarea de piaţă a drogurilor ajunge la 20.000 de euro.
  • Bărbatul a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
1322 afișări
Imaginea articolului Bărbat prins în flagrant după ce a primit 4 kg de canabis, printr-o firmă de curierat

Bărbat prins în flagrant după ce a primit 4 kg de canabis, printr-o firmă de curierat

Potrivit unui comunicat al DIICOT, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic intern şi internaţional de droguri.

Potrivit procurorilor, acesta se ocupa cu introducerea de cannabis, cocaină şi comprimate MDMA în România, prin intermediul unei firme de curierat cu sediul principal în oraşul Malaga, Spania. Bărbatul introducea astfel în ţară cantităţi de 3 – 5 kilograme de droguri pe care ulterior le distribuia traficanţilor din Timişoara.

Procurorii şi poliţiştii l-au prins în flagrant după ce a ridicat un colet cu aproximativ 4 kilograme de canabis.

„În urma cercetărilor s-a stabilit că inculpatul a procurat din Spania cantitatea totală de aproximativ 4 kg cannabis pe care, la data de 24.05.2020, a trimis-o în România prin intermediul unei firme de transport.
La data de 28.05.2020, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti – SCCO Ilfov au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului, imediat după ce acesta a ridicat de la o firma de curierat un colet ce conţinea cantitatea de aproximativ 4 kg de cannabis, cu o valoare de piaţă en-gros de aproximativ 20 de mii de euro”, se arată în comunicatul DIICOT.

Bărbatul va fi prezentat vineri Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici