Bărbat surprins în timp ce escaladează propria maşină, pentru a ocoli bălţile formate după ploaie. Imaginile au ajuns virale. VIDEO

Un bărbat din Suceava a fost filmat escaladând propria maşină, încercând, astfel să evite bălţile formate pe carosabil, după ploaie. Imaginile au fost postate pe Facebook şi au devenit virale.

752 afișări
Imaginea articolului Bărbat surprins în timp ce escaladează propria maşină, pentru a ocoli bălţile formate după ploaie. Imaginile au ajuns virale. VIDEO

Sursa FOTO: Captură Facebook

Bărbatul din Suceava a fost filmat pe un bulevard din oraş în timp ce se dă jos de la volan şi se urcă pe maşină, face câţiva paşi pe capotă, apoi încearcă să coboare pe partea dreaptă.

El încearcă, în felul acesta, să ocolească bălţile formate pe carosabil după o ploaie de iarnă.

Imaginile au fost filmate de un alt participant la trafic şi postate pe Facebook, devenind virale.

„Băi, dar cât de prost să fii să faci aşa ceva?”, se aude cel care filmează.

Filmarea a fost distribuită de sute de ori. Reacţiile internauţilor sunt diverse: unii se miră de faptul că zona respectivă arată în acel fel, deşi a fost renovată recent, alţii spun că un gest precum cel al bărbatului filmat „doar în Suceava se poate întâmpla”.

„Cârcotaşi mai sunteţi!!! Dacă nu mergeţi voi la Veneţia ... vine Veneţia la voi”, scrie un internaut, iar altul: „Adidaşii sunt albi, vrei să îi facă negri?”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici