Bărbat trimis în judecată după ce o persoană, căreia i-a vândut droguri, a murit

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, în stare de arest preventiv, după ce ar fi vândut droguri unei persoane care a murit la spital, din cauza consumului de opiacee.

258 afișări
Imaginea articolului Bărbat trimis în judecată după ce o persoană, căreia i-a vândut droguri, a murit

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii au dispus trimiterea în judecată a doi inculpaţi, unul dintre aceştia în stare de arest preventiv şi unul în stare de libertate. Cei doi sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată în forma agravată (care a avut ca urmare moartea victimei), conducerea unui vehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Conform rechizitoriului, în 11 februarie 2022, unul dintre inculpaţi a vândut unei persoane 18 comprimate de oxicodonă, drog de mare risc. În urma consumului acestor comprimate, victima a fost transportată la spitalul Floreasca, în stare gravă, decedând în 28 februarie. Cauza morţii acesteia a fost stabilită ca fiind consumul de opiacee.

Cel de-al doilea inculpat este acuzat a condus în 26 martie 2019, în Bucureşti, o maşină în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. De asemenea, în 6 aprilie 2021, acesta a condus tot în Bucureşti o maşină în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
droguri,
diicot

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici