Bărbaţi prinşi furând combustibil, opriţi de jandarmi cu focuri de armă, unul dintre ei fiind rănit

Doi bărbaţi au fost surprinşi de jandarmii prahoveni în timp ce încercau să sustragă combustibil din rezervoarele unor TIR-uri, iar în momentul apariţiei jandarmilor cei doi au încercat să fugă, fiind opriţi cu focuri de armă, unul dintre ei, care i-a ameninţat pe jandarmi, fiind rănit.

293 afișări
Imaginea articolului Bărbaţi prinşi furând combustibil, opriţi de jandarmi cu focuri de armă, unul dintre ei fiind rănit

Bărbaţi prinşi furând combustibil, opriţi de jandarmi cu focuri de armă, unul dintre ei fiind rănit (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Doi bărbaţi care, sâmbătă seară, au fost surprinşi în timp ce încercau să sustragă combustibil din rezervoarele unor TIR-uri, au fost opriţi de către jandarmi după ce aceştia au tras focuri de armă, unul dintre ei, care a ameninţat patrula Jandarmeriei, fiind rănit, a anunţat Inspectoratul de Jandarmi Prahova într-un comunicat dat publicităţii duminică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a produs, sâmbătă seară, în jurul orei 22.50, în zona localităţii prahovene Boldeşti Scăieni, în incinta unui parc auto ce aparţine unei firme.

Patrula de jandarmi aflată în zonă a observat doi bărbaţi care încercau să sustragă combustibil din rezervoarele autotrenurilor. În momentul în care jandarmii i-au somat pe cei doi să se oprească, aceştia au încercat să fugă, iar unul dintre jandarmi a tras un foc de armă în plan vertical.

Cei doi s-au oprit, iar unul dintre bărbaţi i-a ameninţat pe jandarmi cu o şurubelniţă, moment în care unul dintre jandarmi a tras un foc de armă rănindu-l pe bărbat la picioare. Rănitul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, el fiind în afara oricărui pericol.

Cazul a fost preluat de către poliţişti, care îi cercetează pe cei doi bărbaţi pentru tentativă de furt calificat şi ultraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici