Bărbatul bănuit de uciderea fetiţei din Arad a fost arestat preventiv

Concubinul mamei fetiţei ucise şi incendiate în Arad, bănuit de omor, a fost arestat preventiv marţi seara, printr-o decizie a magistraţilor de la Tribunalul Arad.

172 afișări
Imaginea articolului Bărbatul bănuit de uciderea fetiţei din Arad a fost arestat preventiv

Bărbatul bănuit de uciderea fetiţei din Arad a fost arestat preventiv

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a confirmat pentru MEDIAX că bărbatul, concubinul mamei fetei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Anterior, acesta fusese reţinut pentru 24 de ore.

Cercetările în cazul fetiţei arse, găsită lângă un cimitir din Arad, au fost extinse luni şi pentru violenţă în familie şi profanare de cadavre sau morminte.

Conform unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, iniţial a fost găsit un picior al copilei, în cartierul Bujac din oraşul Arad, lângă cimitir. La la o distanţă de aproximativ 50 metri a fost identificat şi cadavrul, care prezenta urme de carbonizare în parte inferioară şi lipsa picioarelor. Zona în care a fost descoperit cadavrul avea urmele unei incendieri.

După autopsie, medicul legist a stabilit că victima este o fetiţă cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani, că moartea a fost violentă şi a fost cauzată posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural. Fetiţa ar fi murit cu 24 - 48 de ore înainte de găsire.

Anchetatorii au reuşit reconstituirea chipului copilei şi aşa au ajuns la presupusul criminal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici