Bărbatul care a atacat angajata unui amanet din Capitală a fost reţinut

  • Atacatorul are 45 de ani.
  • Bărbatul este acuzat de tentativă la tâlhărie calificată.
  • Asupra bărbatului a fost găsit un pistol de tip air soft.
590 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a atacat angajata unui amanet din Capitală a fost reţinut

Bărbatul care a atacat angajata unui amanet din Capitală a fost reţinut

Bărbatul de 45 de ani, care a atacat operatoarea unui amanet din Piaţa Iancului, din Capitală, cu o armă de tip airsoft, a fost reţinut de poliţişti, acesta fiind acuzat de tentativă la tâlhărie calificată.

Bărbatul care a atacat casiera unui amanet din Piaţa Iancului, când femeia se pregătea să închidă, a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, după ce a fost audiat la Secţia 8.

Bărbatul, mascat, a încercat să jefuiască o casă de amanet vineri seara, atacatorul fiind imobilizat de câteva persoane din zonă şi predat poliţiştilor.

Operatoarea a fost atacată cu o armă în momentul când închidea casa de amanet.

Asupra bărbatului imobilizat a fost găsit un pistol de tip air soft.

Femeia atacată a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după ca a fost transportată la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atac,
amanet,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici