Bărbatul care a folosit o armă în Capitală şi a rănit o persoană a fost reţinut

Bărbatul care a rănit o persoană cu arma în Sectorul 2 din Bucureşti a fost reţinut pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi alte violenţe. Arma pe care a folosit-o este tip airsoft şi neautorizată, informează Poliţia Capitalei.

985 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a folosit o armă în Capitală şi a rănit o persoană a fost reţinut

Bărbatul care a folosit o armă în Capitală şi a rănit o persoană a fost reţinut

Poliţia Capitalei anunţă că bărbatul în vârstă de 50 de ani care a utilizat, sâmbătă seară, în Sectorul 2 din Bucureşti, o armă cu bile şi a rănit o persoană, a fost reţinut. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

„Arma este tip airsoft şi nu este supusă autorizării”, mai arată Poliţia Capitalei.

Persoana rănită de bărbat a fost transportată la spital.

Agresorul, care a tras cu arma pe raza Secţiei 8 de Poliţie, a fost imobilizat de către un trecător până la sosirea echipajelor de poliţie.

Taguri:
armă,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici