Bărbatul care a înjunghiat două persoane în Satul de Vacanţă din Mamaia s-a predat Poliţiei

Bărbatul care la sfârşitul săptămânii trecute a înjunghiat două persoane în Satul de Vacanţă din Mamaia, în urma unui conflict izbucnit la o terasă, apoi a fugit de la locul faptei, s-a predat poliţiştilor, joi, el fiind cercetat pentru tentativă de omor.

130 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a înjunghiat două persoane în Satul de Vacanţă din Mamaia s-a predat Poliţiei

Bărbatul care a înjunghiat două persoane în Satul de Vacanţă din Mamaia s-a predat Poliţiei (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, Alexandru Lăzărescu, în vârstă de 28 de ani, din Craiova, s-a predat Poliţiei Mamaia, venind însoţit de avocatul său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul a decis să se predea după ce anchetatorii reuşişeră să o identifice pe prietena acestuia şi era o chestiune de ore până când ar fi fost prins.

Tânărul este audiat în prezent de procurorii Parchetului Tribunalului Constanţa, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Bărbatul este acuzat că în noaptea de sâmbătă spre duminică a înjunghiat cu un cuţit doi bărbaţi cu care se luase la ceartă la o terasă din Satul de Vacanţă din Mamaia. Victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Constanţa, iar unul dintre răniţi, care suferise răni superficiale, a refuzat internarea. Celălalt rănit a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar în prezent starea sa de sănătate este stabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici