Bărbatul care a jucat la păcănele banii luaţi de iubită de la sala de noroc în care femeia lucra a fost identificat. Este un fost fotbalist şi fiu de politician

Bărbatul de 41 de ani, din Alexandria, reţinut pentru că şi-ar fi pus iubita să ia banii din gestiunea sălii de jocuri de noroc unde lucra pentru ca el să îi joace la aparate de tip slot machine este fost fotbalist de Divizia A şi fiu de consilier local.

794 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a jucat la păcănele banii luaţi de iubită de la sala de noroc în care femeia lucra a fost identificat. Este un fost fotbalist şi fiu de politician

Bărbatul care a jucat la păcănele banii luaţi de iubită de la sala de noroc în care femeia lucra a fost identificat. Este un fost fotbalist şi fiu de politician

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul reţinut pentru că şi-ar fi pus iubita să ia bani din gestiune, pentru ca el să joace la păcănele, este Dan Voicilă, fost fotbalist şi fiu de consilier local.

Acesta este acuzat de instigare la delapidare în formă continuată şi a fost reţinut.

„În fapt, la data de 5 decembrie 2019, bărbatul ar fi determinat-o pe angajata societăţii, casieră şi gestionară, să-şi însuşească bani din gestiunea firmei, la diferite intervale de timp, bani pe care i-ar fi înmânat acestuia pentru a-i juca la un aparat tip slot machine”, spun poliţiştii.

Suspectul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Şi iubita lui a fost reţinută, acuzată că şi-a însuşit peste 15.000 lei din gestiunea societăţii pentru ca bărbatul să îi joace la un aparat de jocuri electronice tip slot machine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici