Bărbatul care a lovit cu maşina un poliţist în Mamaia rămâne în arest preventiv

Bărbatul care a lovit cu maşina un poliţist, în staţiunea Mamaia, va rămâne în arest preventiv, întrucât Tribunalul Constanţa a respins, miercuri, contestaţia acestuia la decizia Judecătoriei, hotărârea fiind definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

54 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a lovit cu maşina un poliţist în Mamaia rămâne în arest preventiv

Bărbatul care a lovit cu maşina un poliţist în Mamaia rămâne în arest preventiv

Tribunalul Constanţa a judecat, miercuri, contestaţia lui Vladimir Florian Marin la hotărârea Judecătoriei Constanţa prin care fusese arestat preventiv pentru 30 de zile.

Instanţa a hotărât să respingă această contestaţie ca fiind nefondată.

De asemenea, bărbatul este obligat la plata sumei de 200 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare.

Decizia Tribunalului Constanţa este definitivă.

Sâmbătă, oamenii legii au fost sesizaţi că un autoturism se află pe plaja din Mamaia, astfel că acolo s-a deplasat o echipă formată dintr-un poliţist şi un jandarm care au observat că lângă maşina respectivă era un bărbat, care le-a dat acestora date false despre identitatea sa.

Ulterior, poliţistul i-a cerut bărbatului să scoată autoturismul de pe plajă, dar, constatând că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, agentul s-a urcat la volan, cu bărbatul respectiv în dreapta sa.

După ce a scos maşina de pe plajă, poliţistul a coborât şi a rămas lângă portieră, solicitându-i bărbatului actele de identitate. Acesta a pretins că se uită în torpedou, însă la un moment dat a sărit pe scaunul din stânga, a pornit maşina şi a demarat.

Pentru a nu fi lovit, poliţiştul s-a urcat pe marginea portierei din stânga faţă şi s-a prins cu mâna dreaptă de stâlpul dintre uşi, iar cu mâna stângă de portiera care era deschisă.

După câţiva metri, la un viraj la dreapta, poliţistul a sărit în picioare, fiind acroşat cu portiera la şold şi la mâna dreaptă, fără să fie rănit. Poliţistul a acuzat însă dureri la coloană, motiv pentru care a mers la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale, dar nu a rămas internat.

Deşi l-a accidentat pe poliţist, şoferul şi-a continuat deplasarea, însă după aproximativ un kilometru a lovit un stâlp. El a fost transportat la spital unde i-a fost recoltată o probă de sânge, refuzând însă să o dea şi pe a doua. Rezultatul analizelor a aratăt că bărbatul avea o alcoolemie de doi la mie.

El a fost reţinut pentru ultraj, fals privind identitatea, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului, iar duminică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Constanţa. Decizia nu era însă definitivă şi a fost contestată de bărbat.

Bărbatul a mai comis infracţiuni la regimul circulaţiei, conducând fie băut, fie cu permisul suspendat, iar lăsarea lui în libertate ar fi un pericol pentru ordinea publică, motivau magistraţii în decizia de arestare.

Vladimir Florian Marin are 31 de ani, este din Constanţa şi este de profesie navigator.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici