Bărbatul care a profanat mormântul unui tânăr a fost prins. Suma pe care o furase

Poliţiştii au prins, vineri, un bărbat, acuzat că a profanat mormântul unui tânăr de 18 ani din comuna Săuleşti, judeţul Gorj. Acesta este un vecin al băiatului, fără ocupaţie, care s-ar fi dat de gol, după ce a mers la magazin să schimbe 50 de lei, bani pe care îi furase din sicriu.

2084 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a profanat mormântul unui tânăr a fost prins. Suma pe care o furase

Bărbatul care a profanat mormântul unui tânăr a fost prins. Suma pe care o furase

Un bărbat de 33 de ani din comuna Săuleşti, judeţul Gorj, este cercetat de poliţişti pentru profanarea mormântului unui tânăr de 18 ani.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că suspectul a fost dus de anchetatori, vineri, la cimitir, pentru reconstituirea faptelor. Aceleaşi surse au spus că tânărul ar fi avut şi doi complici.

Suspectul ar fi mers, marţi, la magazinul din localitate să schimbe bancnota de 50 de lei, luată din sicriu, care era ruptă, după care ar fi cheltuit banii într-un bar, pe băutură şi ţigări.

Tatăl tânărului mort a sesizat, marţi, Poliţia, după ce o femeie care se afla în cimitir a observat că a fost îndepărtat capacul cavoului.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 38 de ani, din comuna Săuleşti, cu privire la faptul că monumentul funerar unde a fost înhumat fiul său a fost deschis. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în noaptea de duminică spre luni, persoane necunoscute au deschis monumentul funerar în care se afla cadavrul unui tânăr de 18 ani, prin îndepărtarea plăcii de beton ce servea drept capac, sicriul fiind deschis”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Băiatul înmormântat în prima zi a acestui an a murit de cancer. „Am aflat că i-au dispărut banii din piept. Cei 50 de lei pe care îi avea puşi, ca ginere. Cei care au făcut asta sunt extrem de periculoşi pentru societate, dacă ai asemenea curaj să te bagi în mormânt, oamenii sunt periculoşi. Dau dovadă de un curaj fantastic. Un om sănătos nu cred că ar putea să facă asta. Am rămas şi eu şocat, să-l vezi desfăcut la piept. Sigur au fost doi, nu putea să îndepărteze placa un singur om", a declarat, pentru MEDIAFAX, Constantin Drăghici, primarul comunei Săuleşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici