Bărbatul care a tras cu arma în parcarea unui club din judeţul Argeş a fost reţinut

Bărbatul care a tras cu arma în parcarea unui club din judeţul Argeş a fost reţinut pentru 24 de ore, a anunţat duminică IPJ Argeş.

571 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a tras cu arma în parcarea unui club din judeţul Argeş a fost reţinut

„În cursul serii trecute, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive”, a anunţat duminică dimineaţa Poliţia Argeş.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu în urma unei filmări în care un bărbat face uz de armă.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, vineri seara, în timp ce se afla în parcarea unui club din localitatea Bascov, un bărbat a tras cu arma în asfalt, în timp ce profera injurii şi ameninţări.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză. Este vorba de un bărbat de 31 de ani din Iaşi, care locuieşte fără forme legale în Piteşti.

Poliţiştii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat sâmbătă la locuinţa bărbatului, de unde au ridicat un pistol letal, supus autorizării.

Ulterior, bărbatul a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri. Acesta este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
reţinut,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici