Bărbatul care a ucis-o pe studenta japoneză, audiat de procurori

Bărbatul care a ucis-o pe studenta japoneză într-o pădure de lângă Bucureşti este audiat, miercuri, de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

541 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a ucis-o pe studenta japoneză, audiat de procurori

Bărbatul care a ucis-o pe studenta japoneză, audiat de procurori

În 15 august, în jurul orei 20.30, Vlad Nicolae (26 de ani) a abordat-o pe studenta japoneză, în vârstă de 20 de ani, în incinta Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni-Bucureşti, oferindu-şi ajutorul pentru a-i găsi un taxi.

Astfel, Vlad Nicolae a urcat împreună cu tânăra într-un taxi, cei doi coborând după parcurgerea unei distanţe scurte, într-o zonă în care drumul este mărginit, de ambele părţi, de pădure. Vlad Nicolae şi tânăra au fost observaţi în acel loc de către şoferul taxiului după aproximativ două minute, la marginea şoselei, însă pe celălalt sens de mers.

Două zile mai târziu, în 17 august, în locul respectiv a fost descoperit cadavrul studentei, acoperit cu frunze şi prezentând urme de violenţă. La aproximativ 60-70 de metri distanţă a fost descoperită valiza victimei.

Cercetările în acest caz vizează şi posibilitatea ca suspectul să fi întreţinut relaţii sexuale cu victima, înaintea crimei.

Vlad Nicolae a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, duminică, la propunerea procurorilor. Acesta a negat în faţa anchetatorilor că ar fi ucis-o pe studenta japoneză.

Potrivit surselor judiciare, tânărul este suspectat de uciderea altor trei femei, toate în vârstă, cazuri mai vechi, care figurau cu autor necunoscut în baza de date a Poliţiei Române. În toate cele trei cazuri, ucigaşul a intrat în casă peste victime, le-a violat şi apoi le-a sugrumat.

Telefonul mobil şi aparatul foto ale studentei japoneze ucise într-o pădure din Corbeanca au fost identificate, persoana la care a fost găsit aparatul foto recunoscând că l-a cumpărat de la principalul suspect în acest caz, potrivit Parchetului instanţei supreme.

În cauză a fost efectuată cercetarea locului faptei, au fost audiaţi martori, a fost identificată victima, s-a făcut autopsia cadavrului şi a fost dispusă o expertiză ADN.

Bărbatul a fost adus miercuri dimineaţa pentru audiere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici