Bărbatul care a venit cu avionul din Madrid deşi era infectat cu COVID-19 are dosar penal

  • Bărbatul care a venit din Spania cu avionul şi care era confirmat oficial cu infecţia cu noul coronavirus are deschis un dosar penal
  • Procurorii de la Buftea fac cercetări pentru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor
  • Până acum, 41 de dosare penale au fost deschise persoanelor care nu au respectat condiţiile izolării sau ale carantinei impuse în contextul epidemiei de coronavirus
1122 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a venit cu avionul din Madrid deşi era infectat cu COVID-19 are dosar penal

Bărbatul care a venit cu avionul din Madrid deşi era infectat cu COVID-19 are dosar penal

Bărbatul care a venit cu avionul din Madrid deşi era infectat cu COVID-19 are dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Procurorii de la parchetul Buftea fac verificări în acest dosar în care bărbatul a călătorit cu avionul alături de alţi 60 de pasageri deşi autorităţile din Spania au confirmat în cazul său infectarea cu noul coronavirus.

Bărbatul avea chiar şi un certificat medical eliberat de autorităţile medicale din Spania care atesta infecţia cu COVID-19 şi care îl obliga să rămână în carantină în acea ţară.

La nivel naţional, alte 41 de dosare penale au fost deschise persoanelor care nu au respectat condiţiile izolării la domiciliu sau ale carantinei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici