Bărbatul care înţepa cu acul femeile în tramvai a fost arestat preventiv

Bărbatul care a înţepat cu un ac şase femei în tramvaiul 41 a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de Judecătoria Sectorului 6, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

2812 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care înţepa cu acul femeile în tramvai a fost arestat preventiv

Bărbatul care înţepa cu acul femeile în tramvai a fost arestat preventiv (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Acesta a fost reţinut joi seară, în urma audierii lui la Secţia 22 de Poliţie, iar procurorii au cerut instanţei arestarea lui preventivă.

Instanţa Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti a admis cererea procurorilor şi a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Decizia poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti.

Bărbatul care a înţepat cu un ac de birou şase femei în tramvaiul 41 le-a declarat poliţiştilor că a recurs la acest gest pentru că femeile erau foarte frumoase şi încerca să le atragă atenţia, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Agresorul, în vârstă de 38 de ani, din Bucureşti, nu are antecedente penale, are un loc de muncă stabil, fiind funcţionar bancar.

Acesta este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi riscă până la şapte ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 22 şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Poliţiştii au început ancheta după ce o tânără a făcut plângere la Poliţie, reclamând că în 5 ianuarie a fost înţepată cu un ac de către un bărbat, în tramvaiul 41. Ea a mers la spital, unde i-a fost eliberată o adeverinţă medicală pe care scrie "înţepătură dorsală".

Ulterior, poliţiştii au făcut apel la persoane care au fost implicate în astfel de incidente să depusă plângeri, în urma acestui demers fiind primite alte cinci sesizări. Agresorul a fost identificat joi de poliţişti.

Incidentul a avut loc într-un tramvai care venea din direcţia Drumul Taberei şi se îndreapta spre Cora Lujerului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici