Video Bărbatul care l-a jefuit pe baschetbalistul de la BCM U Piteşti a fost reţinut

Bărbatul care a pătruns în casa baschetbalistul de la BCM U Piteşti, Adrian Tudor, şi i-a furat din portofel 1.500 de euro şi 1.000 de lei a fost reţinut. Presupusul hoţ a fost identificat de poliţiştii din Covasna şi şi-a recunoscut fapta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3286 afișări

Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 31 de ani este din Sfântu Gheorghe şi a fost identificat sâmbătă de poliţiştii din Covasna.

Duminică dimineaţă acesta a fost adus la Secţia 3 Poliţie Piteşti.

În urma audierilor, bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore pentru furt calificat.

Potrivit poliţiştilor, Mihaly Bara, care şi-a recunoscut fapta, are antecedente. De asemenea, nu este surdo-mut, cum ar fi pretins.

Prejudiciul nu a fost recuperat.

Miercuri, poliţiştii din Argeş au deschis un dosar penal pentru furt calificat, după ce baschetbalistul de la BCM U Piteşti, Adrian Tudor, a reclamat că un hoţ i-a pătruns în casă şi i-a furat banii din portofel. Camerele de supraveghere au surprins imagini cu făptaşul.

Adrian Tudor a povestit că se afla la etajul locuinţei sale din Piteşti, când un hoţ i-a pătruns în casă şi i-a sustras banii din portofel.

Sportivul de la BCM U Piteşti, care este şi component al echipei naţionale de baschet, a susţinut că i-au fost furaţi toţi banii din portofel: 1.500 de euro şi 1.000 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici