Bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului este Adrian Sobaru, electrician la TVR

Bărbatul care s-a aruncat joi dimineaţă de la balconul Parlamentului este Adrian Sobaru, electrician la TVR, are 40 de ani, este căsătorit şi are doi copii - dintre care unul are o deficienţă -, el fiind nemulţumit că în urma măsurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copil.

355 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului este Adrian Sobaru, electrician la TVR

Bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului este Adrian Sobaru, electrician la TVR (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Surse din televiziunea publică au declarat, pentru MEDIAFAX, că unul dintre copiii lui Adrian Sobaru suferă de autism. Adrian Sobaru nu avea o problemă legată de locul de muncă din TVR, ci era foarte nemulţumit că în urma măsurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copilul cu deficienţe.

Adrian Sobaru este angajat ca electrician la ştirile TVR, este căsătorit şi are doi copii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din televiziunea publică.

Angajatul TVR s-a aruncat de la unul din balcoanele sălii de plen a Parlamentului în timp ce era debătută moţiunea de cenzură.

Adrian Sobaru nu este un caz singular. În 18 noiembrie, un alt bărbat din Televiziunea Română, în vârstă de 45 de ani, angajat ca electromecanic de ascensoare al Direcţiei Tehnico-Administrative, s-a sinucis prin spânzurare, în subsolul turnului TVR.

"Un coleg din TVR, în vârstă de 45 de ani, angajat ca electromecanic de ascensoare al Direcţiei Tehnico-Administrative, a încetat din viaţă astăzi dimineaţă (18 noiembrie, n.r.), în subsolul turnului TVR. Potrivit primelor indicii venite din partea anchetatorilor, este vorba de o sinucidere prin spânzurare, din motive personale", au declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii TVR.

Aceştia au mai spus că Televiziunea Română "va oferi sprijin material familiei care trece prin această grea încercare şi este alături de aceasta".

Potrivit unor surse, bărbatul respectiv ar fi avut probleme financiare, în urma unor datorii la jocurile de noroc.

Apropo.ro a organizat o dezbatere online privind acest caz. Merită să te sinucizi din cauza lui Emil Boc? Răspunde aici!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici