Bărbatul care şi-a dat foc în curtea casei a murit la spital

Bărbatul din localitatea Pianu de Sus, judeţul Alba, care a băut, a ieşit în curtea casei şi şi-a dat foc a murit, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

492 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care şi-a dat foc în curtea casei a murit la spital

Bărbatul care şi-a dat foc în curtea casei a murit la spital

O ambulanţă a fost solicitată, de urgenţă, marţi seara, la locuinţa unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea Pianu de Sus, judeţul Alba, care, după ce a consumat alcool, şi-a dat foc.

Potrivit reprezentantului Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, bărbatul avea arsuri de gradele 3 şi 4, pe 98% din suprafaţa corpului, când a fost dus la unitatea medicală.

„Un pacient în vârstă de 68 de ani a fost adus, marţi seara, cu ambulanţa SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, prezentând arsuri, de gradele 3 şi 4, pe 98% din suprafaţa corpului. Conform protocolului, s-a luat legătura cu Centrul de Arşi din Bucureşti şi s-a recomandat internarea pe ATI, cazul fiind considerat depăşit de resursele medico-chirurgicale. Pacientul a intrat de două ori în stop cardio-respirator, s-a respectat protocolul de resuscitare, a fost transferat pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, a fost intubat, ventilat şi tratat conform protocolului de arşi”, a declarat Dragoş Suciu, purtătorul de cuvânt al SUJ Alba Iulia.

Bărbatul avea arsuri grave, atât pe suprafaţă corporală extinsă cât şi ca profunzime.

Se pare că bărbatul consuma frecvent alcool în cantităţi mari şi avea probleme de sănătate, fiind internat în trecut la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici