Bărbatul de 70 de ani dispărut pe munte, a fost găsit mort, într-o pădure

Bărbatul de 70 de ani care a dispărut în Munţii Vrancei a fost găsit mort, într-o pădure, de către echipele de salvamontişti, jandarmi, pompieri şi voluntari care l-au căutat peste noapte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

259 afișări
Imaginea articolului Bărbatul de 70 de ani dispărut pe munte, a fost găsit mort, într-o pădure

Bărbatul de 70 de ani dispărut pe munte, găsit mort, într-o pădure

Bărbatul a fost căutat pe parcursul nopţii de marţi spre miercuri de echipe de salvamontişti, jandarmi, pompieri şi voluntari după ce autorităţile au fost alertate de membrii familiei care au spus că barbatul de 70 de ani a plecat de acasa marţi dimineaţă, în zona de munte Soveja-Lepşa şi nu s-a mai
întors.

Rudele au mai spus că bărbatul cunoaşte bine zona montană, unde merge des ca să culeagă nuiele din care face apoi mături.

Căutările au continuat până miercuri dimineaţă şi, în final, bărbatul din comuna Soveja a fost găsit mort, în pădure.

Poliţia a anunţat că trupul, care nu prezintă urme de violenţă, va fi transportat la SML Vrancea, în vederea efectuării necropsiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici