Bărbatul din Arad care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia a încercat să se sinucidă

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia, care ulterior a murit la spital, a încercat să se sinucidă, joi, în camera de detenţie a Poliţiei Arad, folosindu-se de un cearşaf. El a fost transportat în stare gravă la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

140 afișări
Imaginea articolului Bărbatul din Arad care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia a încercat să se sinucidă

Bărbatul din Arad care şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia a încercat să se sinucidă

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul care a înjunghiat, în urmă cu o săptămână, două persoane, pe fosta concubină şi pe fratele acesteia, care ulterior a murit, în localitatea Nădab, din judeţul Arad, a încercat, joi, să se sinucidă.

Tânărul de 32 de ani s-a folosit de un cearşaf în încercarea de a se spânzura în camera de detenţie a Inspectoratului de Poliţie Arad. Bărbatul a fost observat la timp de către cei care îl supravegheau, fiind transportat cu o ambulanţă în stare gravă la Spitalul Judeţean Arad.

Tânărul se afla în arestul Poliţiei după ce, săptămâna trecută, a înjunghiat două persoane, pe fosta sa concubină şi pe fratele acesteia, în localitatea Nădab, iar în momentul în care a fost găsit de poliţişti a încercat să se sinucidă şi s-a tăiat cu cuţitul.

Cei trei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Arad, fata de 24 de ani având o rană superficială în zona toracelui, iar agresorul o plagă înjunghiată în abdomen. Fratele fetei, un tânăr de 22 de ani, care fusese înjunghiat în zona inimii, a murit, după o zi, la spital.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici