Bărbatul din Buzău care şi-a incendiat iubita şi a lăsat-o să ardă şi-a aflat pedeapsa

Tânărul din Buzău care şi-a incendiat fosta iubită şi a lăsat-o să ardă în casă a fost condamnat, joi, la 24 de ani de închisoare pentru omor şi distrugere. Decizia nu este definitivă.

1540 afișări
Imaginea articolului Bărbatul din Buzău care şi-a incendiat iubita şi a lăsat-o să ardă şi-a aflat pedeapsa

Bărbatul din Buzău care şi-a incendiat iubita şi a lăsat-o să ardă şi-a aflat pedeapsa

Magistraţii Tribunalului Buzău nu au avut, din partea tânărului, un acord de recunoaştere, iar decizia de joi a fost de comandare la 23 de ani de închisoare pentru omor şi la încă un an pentru distrugere.

Astfel, tânărul are de executat, în total, 24 de ani de închisoare.

De asemenea, bărbatul a fost obligat, prin sentinţa Tribunalului Buzău, să plătească despăgubiri civile şi daune materiale de 160.000 de euro către trei persoane.

Decizia nu este definitivă şi are drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

La sfârşitul lunii februarie 2019, o tânără de 21 de ani a fost găsită moartă şi incendiată în apartamentul său din Buzău. Fostul ei iubit, suspect de crimă, a fost reţinut în aceeaşi zi.

La vremea respectivă, procurorii spuneau că tânărul a mers în locuinţa fostei sale iubite, asupra căreia a aruncat cu benzină şi i-a dat foc cu o brichetă, determinând izbucnirea unui incendiu în urma căruia fata a murit. Aceasta a fost găsită de pompieri.

Presa locală a scris că tânărul era beat şi drogat când a dat foc fostei iubite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici