Bărbatul din Dâmboviţa, acuzat că şi-a violat fiica adoptivă, care a şi născut, audiat

Un bărbat de 38 de ani, din Târgovişte, este audiat, miercuri, de poliţişti, fiind acuzat că şi-ar fi violat fiica adoptivă, în vârstă de 13 ani, imobilizată în scaun cu rotile. La începutul acestui an, copila a născut o fetiţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

167 afișări
Imaginea articolului Bărbatul din Dâmboviţa, acuzat că şi-a violat fiica adoptivă, care a şi născut, audiat

Bărbat din Dâmboviţa, acuzat că şi-a violat fiica adoptivă, care a şi născut, audiat

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, poliţiştii din Târgovişte audiază un bărbat de 38 de ani, tatăl adoptiv al unei fete de 13 ani, bănuit că ar fi violat-o, iar ca urmare a faptei, copila a născut.

„Referitor la cazul unei tinere de 13 ani, instituţionalizată la un centru de servicii sociale din Târgovişte şi care ar fi născut un copil la începutul acestui an: în prezent, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte audiază principalul bănuit, tatăl adoptiv al tinerei. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, urmare a rezultatului testului ADN”, arată poliţiştii.

Testul ADN a fost făcut pentru a fi stabilită identitatea tatălui bebeluşului născut de fata de 13 ani.

„Cel mai probabil, bărbatul va fi reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Mâine (joi – n.r.) va fi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa.

Cazul a ajuns în atenţia anchetatorilor în luna februarie când copila de 13 ani a ajuns la Maternitatea din Târgovişte, unde a născut o fetiţă.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că proaspăta mamă este imobilizată în scaun cu rotile şi are deficienţe psihice. Aceasta ar fi fost violată de tatăl adoptiv în timp ce se aflau în centrul de servicii sociale din Târgovişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici