Bărbatul din Iaşi care a încălcat ordinul de protecţie, trimis în judecată sub control judiciar

Un bărbat din judeţul Iaşi care a încălcat de opt ori ordinul de protecţie şi şi-a bătut soţia de care nu avea voie să se apropie a fost trimis în judecată, vineri, sub control judiciar pentru lovire, violare de domiciliu şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

255 afișări
Imaginea articolului Bărbatul din Iaşi care a încălcat ordinul de protecţie, trimis în judecată sub control judiciar

Bărbatul din Iaşi care a încălcat ordinul de protecţie, trimis în judecată sub control judiciar

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus, vineri, trimiterea în judecată sub control judiciar a lui Petronel Ignat, în vârstă de 41 de ani, acuzat de lovire, violare de domiciliu şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, respectiv a unui ordin de protecţie, de opt ori.

„Inculpatul a încălcat de opt ori hotărârea judecătorească prin care fusese emis ordinul de protecţie împotriva sa. Mai mult, acesta a lovit-o pe victimă, soţia lui, iar aceasta a avut nevoie de 1 - 2 zile de îngrijiri medicale în urma incidentului”, a declarat, vineri, Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Judecătoria Iaşi urmează să stabilească un prim termen al procesului penal.

Anchetatorii au precizat că Petronel Ignat s-a căsătorit în anul 2002, dar că, pe parcursul mariajului, au intervenit diverse conflicte între acesta şi soţia lui. Astfel, în luna august 2017, femeia a cerut şi a obţinut în instanţă un ordin de protecţie, prin care ieşeanul a fost obligat să nu se apropie la mai puţin de 200 de metri de femeie şi de fiul lor, să nu se apropie de domiciliul din satul Valea Adâncă, comuna Miroslava, dar şi să nu se apropie de locul de muncă al soţiei. Bărbatul a încălcat acest ordin.

Recent, în Bucureşti, o femeie a fost ucisă de soţ cu mai multe lovituri de cuţit chiar în grădiniţa pe care o conducea. Victima avea emis un ordin de protecţie împotriva soţului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici