Bărbatul suspectat de agresiunea sexuală de la staţia de metrou Lujerului a fost REŢINUT

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Transport Public l-au depistat, vineri seară, pe bărbatul bănuit că ar fi agresat sexual o femeie la staţia de metrou Lujerului. Bărbatul, care are 35 de ani, a fost audiat şi, ulterior, reţinut.

2210 afișări
Imaginea articolului Bărbatul suspectat de agresiunea sexuală de la staţia de metrou Lujerului a fost REŢINUT

Bărbatul suspectat de agresiunea sexuală de la staţia de metrou lujerului a fost REŢINUT

„Ieri, 14.09.2014, în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Brigăzii Transport Public, aflaţi în continuarea investigaţiilor, l-au depistat pe principalul suspect în cazul de agresiune sexuală comis în data de 25.08, la staţia de metrou Lujerului. Bărbatul a fost condus la audieri şi ulterior reţinut. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, informează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, bărbatul are 35 de ani. Acesta este bănuit că ar fi agresat sexual o femeie în vârstă de 28 de ani, în timp ce se aflau în incinta staţiei de metrou Lujerului.

„Bărbatul a fost depistat pe stradă de către poliţişti şi condus la audieri. În cursul nopţii a fost reţinut. (...) Bîrbatul nu este din Bucureşti, defăşura anumite activităţi lucrative în oraş. Urmează ca magistraţii să se pronunţe asupra situaţiei lui. (...) Urmează ca, în urma cercetărilor, să se stabilească întregul context în care s-a produs această agresiune sexuală. Vorbim despre o infracţiune prevăzută în Codul Penal, care este prevăzută cu închisoarea de la 2 la 7 ani”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici