Barcă răsturnată pe braţul Borcea. Patru bărbaţi au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră

  • Patru bărbaţi au fost salvaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de poliţiştii de frontieră.
  • Aceştia s-au răsturnat cu barca pe braţul Borcea.
312 afișări
Imaginea articolului Barcă răsturnată pe braţul Borcea. Patru bărbaţi au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Pontonul de acostare Feteşti au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru salvarea a patru persoane, aflate într-o ambarcaţiune de agrement, care s-a răsturnat pe Braţul Borcea, în dreptul kilometrului 42,5.

Poliţiştii au fost sesizaţi de un operator de la 112 despre faptul că, pe Braţul Borcea, mai multe persoane se aflau în pericol de înec.

Poliţiştii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcaţiune rapidă şi i-au scos la mal pe cei patru bărbaţi, dar şi barca.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 27 şi 66 de ani, din judeţul Ialomiţa, făceau parte dintr-un grup de prieteni care au ieşit să petreacă 1 Mai în natură, pe malul braţului Borcea.

Aceştia au fost evaluaţi medical de către un echipaj SMURD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici