Barcă şi mesajul: "Fă, Viorele, oamenii sunt pregătiţi", în timpul vizitei lui Ponta la Bistriţa - FOTO

Un grup de tineri bistriţeni a adus, vineri, la poarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa unde se afla în vizită premierul Victor Ponta, o barcă pneumatică şi un banner inscripţionat cu mesajul: "Fă, Viorele, în caz că ai chef de nişte inundaţii, barca şi oamenii sunt pregătiţi".

2241 afișări
Imaginea articolului Barcă şi mesajul: "Fă, Viorele, oamenii sunt pregătiţi", în timpul vizitei lui Ponta la Bistriţa - FOTO

Barcă şi mesajul: "Fă, Viorele, oamenii sunt pregătiţi", în timpul vizitei lui Ponta la Bistriţa (Imagine: Eugen Gheorghe/Mediafax Foto)

Cei cinci tineri au adus o barcă pneumatică umflată şi s-au aşezat cu ea la intrarea în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde premierul Victor Ponta a inaugurat, vineri dimineaţă, două secţii din această unitate medicală, cele de Obstetrică şi Neonatologie, reabilitate cu 2,4 milioane de euro, bani proveniţi de la BIRD şi BEI, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De barcă, tinerii au lipit un banner inscripţionat cu mesajul: "Fă, Viorele, în caz că ai chef de nişte inundaţii, barca şi oamenii sunt pregătiţi".

În suita premierului se afla şi ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, cea căreia premierul i s-ar fi adresat, în timpul inundaţiilor din judeţul Teleorman, la urcarea într-o barcă pneumatică, cu: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”.

Potrivit unor surse locale, cei cinci tineri au ajuns cu barca în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă după ce premierul intrase în clădire, astfel că şeful Guvernului nu i-a văzut. După ce s-au instalat, ei au fost abordaţi de ofiţeri SPP şi legitimaţi de jandarmi, iar după circa o oră, văzând că vizita premierului nu s-a încheiat, protestatarii s-au retras, aşa încât Victor Ponta nu i-a văzut nici la ieşire.

Surse politice au declarat corespondentului MEDIAFAX că cei cinci sunt tineri liberali, însă conducerea filialei judeţene a PNL Bistriţa-Năsăud a negat că i-ar cunoaşte.

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au mers, în 22 aprilie, în localitatea Beiu, din judeţul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate şi au discutat cu oamenii. Presa a relatat că, marţi, la Beiu, Ponta i s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?".

Ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, a declarat, după ce presa a relatat că premierul Ponta i s-ar fi adresat cu "fă", că ea nu a auzit acest cuvânt niciodată în vocabularul premierului şi că acesta i se adresează mereu doar cu "măi", Pană cerând totodată ca înregistrarea să fie ascultată atent.

Ulterior, premierul Victor Ponta declarat, la lansarea candidaţilor PSD la europarlamentare, răspunzând unei întrebări, că i s-a adresat ministrului Doina Pană cu expresia: "Măi", dar nu o va mai folosi, pentru ca să înţeleagă şi "colonelul Turcescu", el precizând că va fi atent să nu se înţeleagă "găozar" sau "ţigancă împuţită" din declaraţiile sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici