Barjă în flăcări pe Dunăre. Pompierii intervin pentru salvarea echipajului

O barjă aflată pe Dunăre, în apropierea oraşului Brăila, a luat foc.Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu mai multe autospeciale şi bărci şi încearcă să evacueze echipajul.

546 afișări
Imaginea articolului Barjă în flăcări pe Dunăre. Pompierii intervin pentru salvarea echipajului

Barjă în flăcări pe Dunăre. Pompierii intervin pentru salvarea echipajului

Potrivit pompierilor brăileni, prioritatea salvatorilor este evacuarea echipajului de pe barja care a luat foc. Intervenţia este în desfăşurare, dar, din primele informaţii, nu sunt înregistrate victime.

„Am fost anunţaţi despre incident. O barjă aflată pe Dunăre, între Chiscani şi Tichileşti, a luat foc. Barja este încărcată cu minereu de bauxită. A fost în derivă, acum este la mal, mergem să evacuăm echipajul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Conform acestuia, la faţa locului se deplasează trei autospeciale ale pompierilor, două bărci şi o ambulanţă SMURD.

Taguri:
barjă,
incendiu,
dunăre

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici