Baschetbalist american, găsit plin de sânge pe malul unui râu după ce a fugit din spital

Un baschetbalist american care juca de câteva zile la Gaz Metan Mediaş a ajuns la spitalul din localitate după ce în timpul antrenamentelor a fost agitat, iar ulterior a fugit din unitatea medicală, miercuri seară fiind găsit plin de sânge, pe malul râului Târnava Mare.

303 afișări
Imaginea articolului Baschetbalist american, găsit plin de sânge pe malul unui râu după ce a fugit din spital

Baschetbalist american, găsit plin de sânge pe malul unui râu după ce a fugit din spital (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit preşedintelui clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, jucătorul american, Kevin Thomson, semnase contractul cu echipa în urmă cu două zile şi urma să facă vizita medicală la Sibiu.

"Este un caz mai puţin obişnuit. Nu am toate datele referitoare la caz pentru că nu sunt în ţară, dar cert este că sportivul este acum la spital. A semnat contractul cu noi în urmă cu două zile şi urma să facă vizita medicală la Sibiu. Acum nu ştiu ce se va întâmpla, având în vedere cele petrecute. A fost găsit pe malul râului. Am anunţat şi Ambasada SUA despre starea lui, pentru că nu ne-am mai confruntat cu un astfel de caz până acum", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, preşedintele Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba.

El a precizat că baschetbalistul american s-a simţit rău în timpul antrenamentului de miercuri după-amiază, susţinând că aude voci şi fiind agitat.

Conform sursei citate, a fost necesară intervenţia Poliţiei, care l-a transportat la Spitalul Municipal Mediaş, dar sportivul a fugit din unitatea medicală, fiind găsit în cursul serii pe malul râului Târnava Mare, plin de sânge.

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş a precizat că baschetbalistul american a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, unde se află şi în prezent.

Lotul echipei de baschet Gaz Metan s-a reunit la sfârşitul săptămânii trecute la Mediaş în vederea noului sezon, prima parte a pregătirii fiind programată pe plan local.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici