Băsescu a făcut cumpărături la Carrefour

Preşedintele Traian Băsescu a făcut, duminică după-amiază, cumpărături la hypermarketul Carrefour Orhideea.

169 afișări
Imaginea articolului Băsescu a făcut cumpărături la Carrefour

Băsescu a făcut cumpărături la Carrefour (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

El a venit la magazin singur. Băsescu a explicat, la solicitarea unor jurnalişti, că soţia sa se află "la călărie", însă i-a dat o listă de cumpărături, iar el a venit să cumpere produsele. Preşedintele a cumpărat fructe şi alte alimente.

Întrebat dacă doreşte să comenteze declaraţia lui Mircea Geoană referitoare la retragerea din CSAT, preşedintele a răspuns: "Exclus".

O femeie i-a urat şefului statului: "Să fiţi în fruntea ţării", la care altă femeie a replicat: "Da, că de-aia merge aşa bine", la care şeful statului, iritat, le-a spus: "Hai terminaţi cu...".

Băsescu a precizat ziariştilor că vine la cumpărături în acest hypermarket "cam în fiecare duminică".

El a dat mâna cu câteva persoane aflate în hypermarket şi chiar s-a fotografiat alături de unii dintre cei prezenţi. Şeful statului s-a fotografiat de asemenea alături casieriţele de la hypermarket, iar, la ieşirea din parcare, alături de alţi cetăţeni care i-au solicitat acest lucru.

O operatoare de televiziune a încercat să îl filmeze, însă reprezentanţi ai firmei de pază care se ocupă de hypermarket i-au interzis acest lucru. Aceasta a insistat, pentru a-l putea filma pe şeful statului, în timp ce acesta îşi aşeza produsele cumpărate în portbagajul maşinii Dacia Logan cu care venise la magazin.

Observând insistenţele operatoarei TV şi refuzul agenţilor de pază ai hypermarketului, Băsescu le-a spus acestora: "Băieţi, aici suntem afară, dacă i-aţi lăsat să mă filmeze înăuntru, cum nu s-a întâmplat niciodată până acum, nu vă mai daţi zmei acum. Lăsaţi-o moartă".

Dialogul dintre operatoare şi agenţii de pază a continuat, iar Băsescu a adăugat: "Voi, băieţii de la Carrefour, lăsaţi-i acum, că tot m-au filmat înăuntru".

Băsescu a spus că încă nu ştie unde va aştepta rezultatul euroalegerilor. Întrebat dacă se va duce la sediul PDL, acesta a răspuns: "Ce să caut la partid?".

Nu este pentru prima dată când preşedintele face cumpărături la hypermarket în zi de alegeri, el venind de obicei împreună cu soţia sa.

Incidentul în care şeful statului i-a luat din mână telefonul ziaristei Andreea Pană a avut loc într-o zi în care populaţia a fost chemată la urne.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici