Băsescu a semnat decretul prin care Nica este numit ministru interimar

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Dan Nica în funcţia de ministru interimar al Administraţiei şi Internelor, precum şi eliberarea din funcţia de ministru a lui Liviu Dragnea, informează Administraţia Prezidenţială.

75 afișări
Imaginea articolului Băsescu a semnat decretul prin care Nica este numit ministru interimar

Băsescu a semnat decretul prin care Nica este numit ministru interimar

Preşedinţia informează, într-un comunicat remis, miercuri seară, agenţiei MEDIAFAX, că şeful statului a semnat decretele privind eliberarea din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor a lui Liviu Nicolae Dragnea, ca urmare a demisiei acestuia şi de numire ca interimar la şefia ministerului a lui Dan Nica, viceprim-ministru.

Citeşte şi

Boc a transmis Preşedinţiei propunerea de numire a lui Nica interimar la MAI

Geoană: Am trimis deja premierului propunerea PSD ca Dan Nica să preia şi MAI

Dan Nica este propunerea PSD pentru şefia MAI

PSD schimbă nominalizările pentru secretar de stat în MAI şi şefia DGIPI

Dragnea demisionează de la conducerea Ministerului de Interne

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici