Băsescu, aplaudat, dar şi huiduit la ieşirea din secţia de votare

Preşedintele Traian Băsescu a fost aplaudat, duminică, de un grup de simpatizanţi, la ieşirea din secţia de votare, el fiind însă şi huiduit de un alt grup de persoane.

685 afișări
Imaginea articolului Băsescu, aplaudat, dar şi huiduit la ieşirea din secţia de votare

Băsescu, aplaudat, dar şi huiduit la ieşirea din secţia de votare (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

La ieşirea din secţia de votare, grupul de simpatizanţi care l-a întâmpinat pe şeful statului şi la sosire l-a aplaudat pe Traian Băsescu. Una dintre persoanele din grup i-a oferit soţiei preşedintelui un buchet de flori.

În acelaşi timp, un alt grup de persoane l-a huiduit pe preşedinte.

Înainte de a se urca în maşină, Traian Băsescu le-a spus ziariştilor că se aştepta să fie şi huiduit.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întâmpinat, duminică, la Liceul Xenopol, unde a venit pentru a vota la alegerile europarlamentare, de un grup de simpatizanţi, printre care Gabriel Berca (PMP), cu tricouri înscripţionate cu mesaje precum "Băsescu, always cool", "My president is Joe Biden's friend" şi "Preşedinte învingător".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici