Băsescu îi sugerează lui Igaş să îi demită pe cei care i-au propus spre decorare doi ofiţeri

Preşedintele Traian Băsescu i-a sugerat ministrului de Interne, Traian Igaş, să îi demită pe cei care i-au propus spre decorare doi dintre ofiţerii găsiţi vinovaţi pentru nereguli la angajări în Jandarmerie şi i-a cerut explicaţii privind procedurile care preced astfel de propuneri.

34 afișări
Imaginea articolului Băsescu îi sugerează lui Igaş să îi demită pe cei care i-au propus spre decorare doi ofiţeri

Băsescu îi sugerează lui Igaş să îi demită pe cei care i-au propus spre decorare doi ofiţeri (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Aş vrea să fac o menţiune pentru domnul ministru Igaş! Dacă aţi putea să faceţi ceva cu cei care mi-au propus decorarea celor doi... Da ? Cum au fost propuşi ? Nu-i un circuit aşa, prin care se trece la avizare ?", l-a întrebat Băsescu pe Igaş, la şedinţa de miercuri a Guvernului.

Ministrul i-a răspuns că la acest proces a participat şi un secretar de stat, dar preşedintele a cerut detalii referitoare la toate persoanele implicate.

"A, bun, dar nu a luat şi el nişte semnături de pe la compartimente, de prin diverse locuri, pur şi simplu le-a scris el ? Păi la ce să stăm cu toată lumea acolo ?", a adăugat Băsescu.

Doi dintre ofiţerii găsiţi vinovaţi de Corpul de Control al Ministerului Administraţiei şi Internelor în contextul unor nereguli la angajarea în Jandarmerie au fost decoraţi de şeful statului, la sfârşitul anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici